Energietoepassingen met aandacht voor uw portemonnee

Energietoepassingen ontwikkelen en omgevingen die positief zijn voor uw portemonnee, zijn erg belangrijk omwille van de stijgende energieprijzen en strengere milieuvoorschriften. Daarom zorgt IBESS daarvoor.

Energielabel

Energiekosten en milieutaksen bepalen immers in grote mate de totale uitbatingskost van een gebouw. Een energielabel verkrijgen, moet dus een prioriteit zijn wil u deze kost optimaliseren.

Onze geautomatiseerde installaties kunnen een enorme impact hebben op uw energieverbruik. Ze worden perfect afgesteld en tot in het kleinste detail opgevolgd. Recent onderzoek heeft uitgemaakt dat een degelijke en permanente opvolging van technische installaties tot 25% kunnen besparen op het energiefactuur.

Sturing van warmte- en koudeopslag

iBESS is gespecialiseerd in de sturing van warmte- & koudeopslag (WKO), warmtekrachtkoppeling (WKK), betonkernactivering, zonne-energiesystemen, windenergiesystemen, pieklastbewaking, etc. Aarzel niet om ons professioneel advies te vragen.

Heeft u nog vragen over onze oplossingen op het vlak van energie? Neem dan vandaag nog contact op met IBESS in Grobbendonk en wij helpen u meteen verder.

Back to Top