Intelligente communicatie voor meer verbruikerscomfort

iBESS brengt onafhankelijke en autonoom werkende systemen samen tot één overzichtelijk geheel. We gebruiken hiervoor communicatiesystemen zoals BACNET, LonMarks, KNX (EiB), Modbus, OPC, oBIX, … Intelligent Design in Grobbendonk: daar staan wij voor.

Onze doelstelling is het comfort van de verbruiker te optimaliseren en de kosten voor onder meer het energieverbruik te rationaliseren.

Kostenoptimalisatie

Onze focus ligt op kostenoptimalisatie door het technisch en facilitair beheer te combineren. Wij voorzien intelligente en gebruiksvriendelijke systemen waarbij de facility manager de installaties kan afstemmen op de gebruikers van het gebouw, de filosofie van het bedrijf en de doelstellingen aangaande comfort, energie en milieu.

Uitgekiende oplossingen

We zorgen voor een automatische activering van onderhoudswerkzaamheden en dit vanuit een technisch beheersysteem. Dankzij onze jarenlange expertise combineren we onze knowhow op vlak van ICT, HVAC, MRT meet –en regeltechniek en projectmanagement en zijn wij in staat uitgekiende oplossingen aan te reiken.

Heeft u nog vragen over ons intelligent design? Neem dan vandaag nog contact op met IBESS in Grobbendonk en wij helpen u meteen verder.

Back to Top