Uitgebreid waarborgsysteem voor een perfecte service

Doe een beroep op iBESS voor preventief onderhoud met een uitgebreid waarborgsysteem waardoor vakkundige interventies en het voorkomen van storingen gegarandeerd worden. Onze Services zijn in Grobbendonk en omgeving ongeëvenaard.

Wij hanteren normen voor het bekomen en behouden van EPBD-richtlijnen (Energy Performance of Building Directive) en zorgen voor geschikte back-up en beveiliging van uw installaties.

Ons doel is de exploitatiekosten verlagen door gebruik te maken van een onafhankelijk en systeemoverkoepelend servicecenter.

Service Center

In dit service center verzamelen en analyseren we gegevens, optimaliseren en vergelijken de resultaten door gebruik te maken van een geïntegreerd GBS-systeem. Onze toepassingen geven een melding zodra een afwijking wordt gedetecteerd waardoor we tijdig ter plaatse en vanop afstand kunnen ingrijpen.

Snelle interventies

Door te kiezen voor een toepassing van iBESS, kiest u automatisch voor optimalisatie én de hieraan gekoppelde energiebesparing. We garanderen snelle interventies en verminderde verplaatsingskosten tot 40%.

Heeft u nog vragen over onze services? Neem dan vandaag nog contact op met IBESS in Grobbendonk en wij helpen u meteen verder.

Back to Top